donderdag 30 mei 2013

Donderdag 30 mei 2013

Deze ochtend waren we terug vroeg uit de veren om eerst een eindje te gaan lopen, gepaard met enkele gekke bewegingen.
Nadien mochten we plaats nemen aan de ontbijttafel. Onze maagjes werden goed gevuld om fit aan onze fietstocht naar het natuurgebied Vijverbroek te beginnen. Daar maakten we kennis met enkele bomen, waaronder de populier. We hoorden zelfs de koekoek en zagen een kikkervisje. De kinderen luisterden enthousiast naar Frans toen hij het verhaal van de weerwolf vertelde. Ja hoor, meneer Frans leerde ons echt veel nieuwe dingen bij over de natuur, bijvoorbeeld over de schuimcicade. Vraag morgen maar eens aan jullie zoon/dochter wat dat is.
Toen keerden we met de fiets terug naar Sporta Beach Club. Daar wachtte ons een lekker middagmaal met boterhammen en sandwiches. En eindelijk was het zover. We vertrekken naar het subtropisch zwembad! De kinderen, en natuurlijk ook meester Evert en Tommie, beleefden er veel plezier in de fantastische glijbanen. Ze keken er dan ook al een hele week naar uit. Wie wou, kon ook genieten in de plons- en ontspanningsbaden met bubbels.
Bij de terugkomst in ons verblijf wachtte ons een lekker avondmaal: een lekker groentesoepje met kip gevolgd door patatjes met groene bonen en vlees en als afsluiter een chocomousse.
Jammer genoeg was onze laatste avond aangekomen, veel te snel! Maar dat betekende wel… optredens en feesten! De kinderen genoten van hun laatste avond en konden zich nog eens volledig laten gaan bij het dansen, zingen… .
Ze kijken er wel naar uit om jullie morgen terug te zien! Dus bij deze. Slaapwel en tot morgen allemaal!!

Geen opmerkingen: