dinsdag 28 mei 2013

Dinsdag 28 mei 2013

Na een rustige en relaxerende ochtendgymnastiek kregen we een heerlijk ontbijt. Zo konden we deze mooie lentedag fit starten met een lange fietstocht. We kregen hoog bezoek van niemand minder dan meneer de directeur. Hij stond klaar als bezemwagen om de achterban aan te moedigen.
We reden naar het natuurcentrum De Wissen. Daar mochten we zelf eens vlechten. We maakten er mooie vissen met wissen.
Het was tijd om ons lunchpakket op te eten. Niets smaakt zo lekker dan een zelfgemaakt lunchpakket!
Toen was het tijd om terug te vertrekken met de fiets, iedereen was er klaar voor. Nu op weg naar de geitenboerderij, waar ze maar liefst 400 geiten hebben. Meneer Robert leerde ons toch wel veel bij over de boerderij. Sommige kinderen mochten zelf even voor geitje spelen.  Ze moesten gemolken worden. We sloten het bezoek aan de geitenboerderij af met een lekker ijsje, op basis van geitenmelk natuurlijk.
Terug in onze Beachclub konden we nog even genieten van het goede weer. De kinderen mochten bij hun aankomst in het verblijf nog wat buiten spelen (trampoline, voetbal…).
Door al dat ravotten kregen we natuurlijk honger. Op het menu stond eerst een groentesoepje, nadien worst met wortelpuree en een lekker yoghurtje.
We sloten deze leuke dag af met het schrijven van de brieven. Het kan dus zijn dat jullie binnenkort een brief mogen verwachten.

Groetjes en tot morgen!

P.S. De foto's van de dag kan je bekijken met de onderstaande link.
https://picasaweb.google.com/117681337078310445575/Bosklassen2013gbsiddergem

1 opmerking:

Unknown zei

Hangt u zadel der nog aan hé meester Evert?? haha