woensdag 3 juni 2015

Bosklassen- dag 3



Je zou denken dat de kinderen moe beginnen te worden na de eerste vermoeiende dagen, maar niets is minder waar. Bij de ochtendgymnastiek was het al volop feest. De kinderen stonden te dansen en te springen. De sfeer voor vandaag zat er direct in. De kinderen wisten dat we vandaag gingen zwemmen naar het subtropisch zwembad en daar keken ze al lang naar uit. Voor we naar het zwembad konden, hadden we nog een tussenstop in het RAM( Regionaal Archeologisch Museum). De kinderen werden daar omgetoverd tot echte archeologen. Ze zochten naar voorwerpen en mochten deze daarna onderzoeken. De uitleg in het museum kon natuurlijk niet tippen aan deze ervaring.
Na het museumbezoek mochten ze EINDELIJK naar het zwembad. Het duurde niet lang voor de kinderen de weg naar de buizen vonden. De eerste slachtoffers werden al snel onder geduwd of aangevallen. Ook de meesters en juffen droegen hun steentje bij om wat kattenkwaad uit te halen.
Na deze lange dag gingen we op zoek naar de stoerste en sterkste jongens en/of meisjes van de bosklassen. Na een lange en spannende wedstrijd kwamen uiteindelijk de winnaars uit de bus.

P.S.: Bedankt aan de bezorgde ouders. We hebben een geldbeugel kunnen terugbezorgen. Handig zo’n papiertje met een naam ;) 



 
 










Geen opmerkingen: